Δεν το βλέπουμε και συχνά – Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ Ημίχρονο στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Δεν το βλέπουμε και συχνά – Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ Ημίχρονο στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Στο… στείρο 0-0 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το α’ 45λεπτο, δεν είχε φάσεις, καθώς κυριάρχησε η στρατηγική, το πάθος και η ένταση. Αυτό «αποτυπώνεται» και στους αριθμούς, με την «Κυρία» να έχει μόλις μια τελική εκτός στόχου.

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στο… μηδέν. Βέβαια, στο μηδέν, χωρίς ουσία ήταν και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Δείτε φωτογραφία: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE