ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλα ματς στην αυγή του 2020

Μεγάλα ματς στην αυγή του 2020

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η 10η αγωνιστική, πρώτη του 2020 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020. Στα τέσσερα γήπεδα προμηνύονται δυνατές μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στον πυθμένα. Άλλωστε, υπολείπονται άλλες τέσσερεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης ίσως να ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Robo Markets ΑΕΛ (απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα Cablenet). Όμως πολύ σημαντικοί είναι οι αγώνες ΑΕΚ – Ανόρθωση, Property Gallery Απόλλων – Korantina Homes Παφιακός και Ομόνοια – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00 πλην του αγώνα στο «Κίτιον» που αρχίζει στις 19:30.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Robo Markets ΑΕΛ

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Στην αυγή του 2020 οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί ώστε να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Οι  δυο ομάδες διανύουν πρωταγωνιστική πορεία με την Robo Markets ΑΕΛ να εντυπωσιάζει στο πρώτο μισό αφού ολοκλήρωσε το 2019 στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς.

Η Ολυμπιάδα Ν. από τις 03 Ιανουαρίου έχει στον πάγκο της τον Γιάννη Γιαπάνη με τον βοηθό του Σωκράτη Βασιλείου που μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Korantina Homes Παφιακό θέλουν επιτυχίες με την προσφυγική ομάδα. Εκεί βρήκαν ένα κορμό με παίκτριες Hudima, Μανίταρου, Λεωνίδου, αλλά και Simanowski που γνωρίζουν από τη θητεία τους στον Aπόλλωνα. Στόχος της Ολυμπιάδας το τρίποντο ώστε: Nα μειώσει στους τρεις τη διαφορά από την Robo Markets ΑΕΛ και να εδραιωθεί στην τετράδα βλέποντας πιο ψηλά. Οι νεαρές διεθνείς με την U17 Γυναικών Διάκου, Dobrasinovic και Νικολάου θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα με την ομάδα.

Η Robo Markets ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία και το 2020. Ο αγώνας στο «Νεάπολη – Επιστροφή» είναι κομβικός αφού με νίκη περνά ένα πανύψηλο εμπόδιο και μένει στην κορυφή. Οι «γαλαζοκίτρινες» προετοιμάστηκαν για το ντέρμπι και αναμένουν ότι η Βραζιλιάνα Moreira θα είναι πανέτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια. Στη διάθεση του Στ. Μασιά θα βρίσκεται και η διεθνής με την U17 Γυναικών Έφη Παναγιώτου.

Οι φίλοι της πετόσφαιρας θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Ώρα έναρξης 20:00

Διαιτητές: Α. Δανιήλ – Χρ. Μαϊφόσιης

Επόπτες: Χ. Μητροφάνους – Ν. Τζιακούρης

Σημειωτές: Σ. Καϊμακλιώτου – Ι. Τοφής

Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφής

Παρατηρητής ΑγώναΓ. Καϊλης

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ντέρμπι όπως και να έχει είναι το παιχνίδι στο «Κίτιον» μεταξύ ΑΕΚ – Ανόρθωση. Θεωρητικά, η βαρωσιώτικη ομάδα που έχει κίνητρο την πρωτιά (την ενδιαφέρει άμεσα τι θα γίνει στο «Νεάπολη – Επιστροφή»), θέλει περισσότερο το τρίποντο όμως η ΑΕΚ είναι πολύ «σκληρό καρύδι» και ειδικά στη Λάρνακα βάζει δύσκολα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα, αλλά ένας αγώνας με τη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών έχει τεράστια σημασία. Πιθανή νίκη θα εκτοξεύσει τις Λαρνακείς ψυχολογικά και θα αποδείξει πάρα πολλά.

Η Ανόρθωση πάει στη Λάρνακα με την ετικέτα του φαβορί και θέλει να το επιβεβαιώσει. Ο AlBoscovic είδε την ομάδα του να χάνει πριν από τη διακοπή από τον Korantina Homes Παφιακό και απώλεσε την πρωτιά. Γι’αυτό δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα στην πορεία για την κορυφή. Η διακοπή έδωσε ευκαιρία ξεκούρασης, αλλά και μίνι προετοιμασίας για τη συνέχεια. Oι διεθνείς με την U17 Γυναικών λίμπερο Τατιάνα Αντωνίου και η Έλενα Τσουτσούκη θα τεθούν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού τη Δευτέρα.

Ώρα έναρξης: 19:30

Διαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης – Μ. Κοκκωνή

Επόπτες: Α. Βασιλείου – Β. Βασιλείου

Σημειωτές: Μ. Χαραλάμπους – Ε. Παπαχριστοφόρου

Παρατηρητής ΑγώναΑ. Καλλής

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Χωρίς προγνωστικά είναι ο αγώνας στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στην 3η (Korantina Homes Παφιακός) και 5η (Property Gallery Απόλλων) με διαφορά πέντε βαθμών 19-14 αλλά  έχουν πολλά κίνητρα.

Ο γηπεδούχος Property Gallery Απόλλων θέλει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή του έδρα ώστε να πάρει  το τρίποντο που τόσο χρειάζεται. Εφόσον κερδίσει θα μειώσει στους δυο βαθμούς από την παφιακή ομάδα και η τετράδα θα είναι κοντά. Οι νεαρές διεθνείς με την Εθνική U17  Γυναικών NSimanowski, Ν. Λεύκιου και Αικ. Κέστα επιστρέφουν από την Κροατία και θα βρίσκονται στα πλάνα του DLetsiev.

Ο Korantina Homes Παφιακός που με τον Κωνσταντινίδη στον πάγκο του πέτυχε μεγάλες νίκες τον Δεκέμβριο (θύμα του και  η Ανόρθωση) ψάχνει ακόμα μια νίκη σε ντέρμπι. Η παφιακή ομάδα θέλει να περάσει με τρίποντο από τη Λεμεσό για να εδραιωθεί στην 3η θέση και κατ’επέκταση στην τετράδα δυσκολεύοντας το έργο των αντιπάλων τους. Η ομάδα δεν είχε απουσίες λόγω Εθνικής και προετοιμάστηκε κατάλληλα ενόψει του ντέρμπι.

Ώρα έναρξης: 20:00

Διαιτητές: Γ. Παπαγεωργίου – Μ. Αντώρκας

Επόπτες: M. Πιττάλης – Α. Αντωνίου

Σημειωτές: Ε. Ευαγγελίδου – Ε. Σιαπάνη

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σ. Σεργίου

Παρατηρητής Αγώνα: Ά. Κεφάλας

ΟΜΟΝΟΙΑ – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ

Ο πυθμένας έχει το μεγάλο ντέρμπι. Ομόνοια – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου θα αναμετρηθούν στη Λευκωσία (ο αγώνας είναι ορισμένος στην αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Αγ. Χρυσοστόμου στη Λακατάμια νοουμένου ότι θα εγκριθεί η καταλληλότητα του γηπέδου. Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΟΠΕ θα ορίσει την έδρα του αγώνα).

Τις δυο ομάδες χωρίζουν τέσσερεις βαθμούς, τέσσερεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η Ομόνοια του Ν. Στυλιανίδη θέλει το πρώτο τρίποντο ελπίδας για τη συνέχεια. Οι «πράσινες» το 2020 παρουσιάζονται με αλλαγές και θα επιδιώξουν μια νέα αρχή.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου γνωρίζει τη σημασία του αγώνα και ταξιδεύει στη Λευκωσία για το τρίποντο ώστε να αυξήσει σε επτά πόντους τη διαφορά και να δώσει ώθηση στην πορεία της. Ενδεχομένως, με τρίποντη νίκη η ομάδα του Αυγόρου να βάλει και την ΑΕΚ από κάτω της.

Ώρα έναρξης: 20:00

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Μ. Γρηγορίου

Επόπτες: Χ. Γεροσίμου – Χ. Παπαχριστοδούλου

Σημειωτές: Α. Χατζηκωστή – Κ. Σουρουλλάς

Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 ΑΓΩΝΕΣ)

1.       Robo Markets ΑΕΛ (25-06) 24

2.       Ανόρθωση (25-06) 23

3.       Korantina Homes Παφιακός (20-10) 19

4.       Ολυμπιάδα Ν. (22-12) 18

5.       Property Gallery Απόλλων (17-15) 14

6.       ΑΕΚ (09-23) 06

7.       UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (05-25) 04

8.       Ομόνοια (01-27) 00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top