ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Χατζηγιάννη στο Βερολίνο για συνάντηση με την Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής

Ο βουλευτής Χατζηγιάννη στο Βερολίνο για συνάντηση με την Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής

Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη, Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα (3η Επιτροπή) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.ΟΑΣΕ), μεταβαίνει την Τρίτη (14/01), στο Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με  την Πρόεδρο Gyde Jensen και Μέλη της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020.

Στην αντιπροσωπία της Κ.Σ.ΟΑΣΕ μετέχει επίσης ο Αντιπρόεδρος της 3ης Επιτροπής, Γερμανός βουλευτής Michael Georg Link.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη συνάντηση, ο κ. Χατζηγιάννη θα προβεί σε παρουσίαση του έργου της 3ης Επιτροπής, περιλαμβανομένων των επιτόπιων αποστολών, καθώς και των προτεραιοτήτων και συστάσεων της Κ.Σ.ΟΑΣΕ στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βάσει των Ετήσιων Διακηρύξεων της Συνέλευσης.
 
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, σημειώνεται, στους βέλτιστους δυνατούς τρόπους συνεργασίας μεταξύ της Κ.Σ.ΟΑΣΕ και των Επιτροπών, αρμόδιων  για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των συμμετεχόντων  στη Συνέλευση Κοινοβουλίων.  
 
Όπως αναφέρεται, η αντιπροσωπία της Κ.Σ.ΟΑΣΕ θα τύχει επίσης ενημέρωσης όσον αφορά στις αρμοδιότητες, το έργο και τις προτεραιότητες της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Γερμανικής Βουλής, περιλαμβανομένων δράσεων που σκοπούν στην εφαρμογή των δεσμεύσεων των συμμετεχόντων Κρατών του ΟΑΣΕ στον τομέα της ανθρώπινης διάστασης

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top