ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ»… ξύπνησε! Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ με τον Κίνγκσλεϊ

Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ»… ξύπνησε! Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ με τον Κίνγκσλεϊ

Την περασμένη σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της τρελής πορείας της Νέας Σαλαμίνας για είσοδο στην εξάδα. Φέτος άργησε να πάρει μπρος όμως πλέον την οδηγεί ξανά στην εξάδα!

Ο λόγος φυσικά για τον Κίνγκσλει Ονιέγκμπου, τον…. «Βασιλιά» (King) της Νέας Σαλαμίνας όπως είναι και το παρατσούκλι του.

Ο 33χρονος Νιγηριανός πέρυσι πέτυχε 11 γκολ σε 32 συμμετοχές και είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Φέτος η χρονιά δεν άρχισε το ίδιο καλά και μέχρι την 13η αγωνιστική μετρούσε μόλις τρία γκολ ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν εκτός εξάδας.

Τρεις αγωνιστικές μετά πέτυχε άλλα 6 και έφτασε τα 9 (!) γκολ και την ίδια στιγμή η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες με Ολυμπιακό, Εθνικό και ΑΕΛ και φιγουράρει πλέον στην 5η θέση με 23 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΛ.

Είναι βαρόμετρο ο Νιγηριανός και για αυτό τον λόγο και ο Πουρσαϊτίδης δεν τον αμφισβήτησε σε κανένα σημείο στην αρχή της σεζόν και τώρα… δικαιώνεται.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top