ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε εκποίησης κύριας κατοικίας – «Υπέβαλε αίτηση την υστάτη»

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε εκποίησης κύριας κατοικίας – «Υπέβαλε αίτηση την υστάτη»

Νέα ακύρωση εκποίησης κύριας κατοικίας, πέτυχε το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου Παύλου Ιωάννου την Τετάρτη 15/01.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, η εκποίηση είχε προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου και αφορούσε κύρια κατοικία στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται, ο βασικός λόγος για τον οποίο επετεύχθη η ακύρωση αυτή, «συνίσταται στο ότι η ενδιαφερόμενη υπέβαλε αίτηση για ένταξή της στο σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» την υστάτη, δηλαδή στις 31/12/2019, και επομένως δεν συνέτρεχε λόγος να προχωρήσει η διαδικασία, αφού θα εξετάζετο το ενδεχόμενο ένταξής της στο σχέδιο».

Ο κ. Ιωάννου ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου Χάρη Πουαγκαρέ, και τους συνεργάτες του, στις διάφορες εμπλεκόμενες Διευθύνσεις της τράπεζας «για τις ταχύτατες ενέργειες τους, που οδήγησαν στην ακύρωση της πιο πάνω προγραμματισθείσας εκποίησης».

Η ενέργεια αυτή της τράπεζας, σημειώνεται, «συνάδει πλήρως με τις εξαγγελθείσες πρόνοιες του Σχεδίου «ΕΣΤΙΑ» και τις συναφείς εξαγγελίες της Κυβέρνησης».

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE