ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αυτή η κυπριακή εταιρεία θα αναλάβει έργο 4,5 εκατομμυρίων ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αυτή η κυπριακή εταιρεία θα αναλάβει έργο 4,5 εκατομμυρίων ευρώ

Έργο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ανέλαβε εργοληπτική εταιρεία για την διεκπεραίωση της Β’ φάσης του αποχετευτικού συστήματος της Λάρνακας.

 Συγκεκριμένα το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη ένα κατασκευαστικό έργο της Β΄ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας (Συμβόλαιο C12Α).

Προστίθεται ότι «το συμβόλαιο υπογράφηκε χθες (Τετάρτη 15/01) και το έργο «αφορά την διερεύνηση, διαχείριση και καθαρισμό των χαντακιών από αρχαιότητες, υφιστάμενες υπηρεσίες και οποιαδήποτε άλλα εμπόδια, έτσι ώστε να καθοριστεί η τελική όδευση δικτύου που θα εφαρμοστεί μελλοντικά από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας για την κατασκευή συστημάτων αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων. Το Συμβόλαιο βρίσκεται στον πυρήνα του αρχαίου Κιτίου και καλύπτει την περιοχή Μητροπόλεως».

Προστίθεται ότι «στην εργοληπτική εταιρεία ATLASPANTOU CO LTD κατακυρώθηκε το έργο αξίας €4.542.411,15 πλέον ΦΠΑ κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού καθώς και του ελέγχου από την Αρμόδια Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας».

Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν εντός 36 μηνών, ενώ εντός του έτους προγραμματίζεται η έναρξη δύο ακόμα κατασκευαστικών έργων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top