Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Γκόμες

Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Γκόμες

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε σήμερα ο Τιάγκο Γκόμες και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ομόνοια.

Ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία και θα συνεχίσει την φυσιοθεραπεία και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Ερμή. Εκτός από τον αγώνα με την Ομόνοια θα μείνει και ο Πάρντο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν συμμετείχε στο δίτερμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE