ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αυτό είναι το ύψος του χιονιού στο Τροόδος - Αγριεύει ο καιρός - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αυτό είναι το ύψος του χιονιού στο Τροόδος - Αγριεύει ο καιρός - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Aσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από τη ∆ευτέρα αναµένεται σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση.

Την Κυριακή 19/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και νωρίς το πρωί αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Στη συνέχεια τα φαινόµενα θα καταστούν µεµονωµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.

Την Κυριακή 19/01 το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά στα ορεινά θα σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον πλην ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα 20/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, κατά διαστήµατα ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο, ενώ το βράδυ πιθανό να πέσει χιόνι τοπικά και στα ηµιορεινά.

Την Τρίτη 21/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Νωρίς το πρωί όµως, πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα ανατολικά παράλια.

Την Τετάρτη 22/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα, που είναι λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή πτώση. Την Τετάρτη  22/01 η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, παραµένοντας όµως λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 79 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού από το Windy.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top