ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

To “Μint Bar” στο Hilton Nicosia είναι το νέο hot-spot της πόλης

To “Μint Bar” στο Hilton Nicosia είναι το νέο hot-spot της πόλης

To πολυτελές Hilton Nicosia συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να αναβαθμίζεται. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του “Mint Bar”.

Το lounge bar που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, αποτελεί την νέα άφιξη-έκπληξη στη Λευκωσία αυτό το χειμώνα.

Το Mint Bar, με θέα την πισίνα και έναν περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που αποτελεί όαση στο κέντρο της Λευκωσίας, καλεί το κοινό να απολαύσει τα πιο ωραία cocktails και τσιμπήματα. Συγκεκριμένα, στο πλούσιο μενού του καινούργιου χώρου περικλείονται οι πιο ραφιναρισμένες γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μοιραστείτε με την παρέα σας tapas και platters απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις που φέρνουν κοντά σας οι εξαιρετικοί σεφ του Hilton Nicosia. Πέραν των πιο πάνω, δύο από τα πιο ιδιαίτερα πιάτα που θα σας αφήσουν άφωνους είναι το ριζότο με αχινό και γαρίδες και το βοδινό steak Tomahawk!

Τα επιλεγμένα cocktails του μενού θα ιντριγκάρουν τις αισθήσεις και θα σας μεταφέρουν σε εξωτικά σκηνικά. «Πειραγμένες» κλασικές συνταγές, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων και premium spirits είναι μεταξύ των δεκάδων επιλογών. Mην παραλείψετε να δοκιμάσετε το signature “Mint Me Up” cocktail, που θα σας ετοιμάσουν οι bartenders με τα πιο άρτια και φρέσκα υλικά.

Διατηρώντας τον απλό και μοντέρνο χαρακτήρα του Hilton Nicosia και με μια έντονη πινελιά ρετρό, το Mint Bar θα είναι ανοικτό για το κοινό εκτός ξενοδοχείου, όπως φυσικά και για τους ένοικους του ξενοδοχείου. Κάντε μια βόλτα από το μοναδικό Ηilton στην Κύπρο που ετοιμάζεται να δεχτεί το πέμπτο αστέρι του και απολαύστε όμορφες στιγμές στο Mint Bar.

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή: 08:30 – 01:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
22695160
Email:
[email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top