ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα δείξουν ότι πήραν το «μήνυμα»…

Nα δείξουν ότι πήραν το «μήνυμα»…

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, την Τετάρτη (22/1) για τον θεσμό του Κυπέλλου στο Τσίρειο, και είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουν την… αντεπίθεση τους.

Μετά τις κακές εμφανίσεις, και τα δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, οι γαλαζοκίτρινοι, καλούνται να ανασυνταχθούν, να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και να βάλουν μπρος για μια νέα αρχή. Αυτό θα προσπαθήσουν να πράξουν απέναντι στους κυανολεύκους.

Είναι αλήθεια, πως το παιχνίδι αυτό, είναι ένα δυνατό τεστ για να φανεί κατά πόσο η ομάδα έχει βρει τον… δρόμο της. Οι παίκτες του Κόρε, είναι πανέτοιμοι να δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζονται προς πάσα κατεύθυνση και να δηλώσουν «παρών» σε μια δύσκολη περίοδο.

Ο ΑΠΟΕΛ, αν πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, θα του δώσει μια άλλη δυναμική. Θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και θα επιστρέψει η ηρεμία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Δεν είναι μόνο αυτά, καθώς, με μία νίκη, οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν ότι πήραν το «μήνυμα», για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας και θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top