Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Τερματισμό των μέτρων τους αποφάσισαν οι διαιτητές, ύστερα από τη χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τις διαβεβαιώσεις που τους δόθηκαν για την προστασία τους στο μέλλον. 

Εννοείται ότι δεν επικροτούμε άνομες πράξεις σαν κι αυτήν που έγινε την περασμένη Παρασκευή, εναντίον του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου.

Δικαιολογούμε και την απόφαση του συνδέσμου, να μην κατέβουν τα μέλη τους να… δουλέψουν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ελπίζουμε πάντως ότι με την επανέναρξη των διοργανώσεων, οι διαιτητές θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα λάθη τους. Ειδικά στην πρώτη κατηγορία, έγιναν δυνατές «ματσαράγκες» στη φετινή σεζόν. Λίγοι μάλλον, θα διαφωνήσουν μαζί μας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE