ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ- Το 7χρονο κοριτσάκι βίωσε το έγκλημα και πήγε να ξυπνήσει τα αδερφάκια –«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και κοιμήθηκε…»

ΚΥΠΡΟΣ- Το 7χρονο κοριτσάκι βίωσε το έγκλημα και πήγε να ξυπνήσει τα αδερφάκια –«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και κοιμήθηκε…»

Μια παράμετρος της δολοφονίας της 31χρονης πολύτεκνης μητέρας, Κάντας Αγιούρι, στην Πάφο αναδεικνύει τις διαστάσεις ενός τέτοιου εγκλήματος και συγκεκριμένα τα τραύματα που μπορεί να αφήσει στην ψυχή ενός παιδιού…

«Ο μπαμπάς κτύπησε τη μαμά και κοιμήθηκε». Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» (22/01), αυτά ήταν τα λόγια που ανέφερε το 7χρονο κοριτσάκι στα δυο αδέρφια της τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/01), όταν πήγε να τα ξυπνήσει…

Λίγες στιγμές προηγουμένως το 7χρονο κοριτσάκι είχε δει τον πατέρα της, τον 42χρονο καταζητούμενο Χουσεΐν Φαρούχ, να κτυπά θανάσιμα –όπως αποδείχθηκε- την 31χρονη.

Να υπενθυμίσουμε πως τα πέντε από τα επτά παιδιά του καταζητούμενου για το έγκλημα και της δολοφονηθείσας γυναίκας, διέμεναν στην Κύπρο.

Τη στιγμή του εγκλήματος, στον χώρο διαμονής της οικογένειας βρίσκονταν η μάνα με τα τρία παιδιά της, την 7χρονη και τα δυο άλλα μικρότερα παιδιά. Τα άλλα δυο αδερφάκια φιλοξενούνταν από συγγενικό τους πρόσωπο που διαμένει –επίσης- στην Κύπρο.

Μετά τη διάπραξη της δολοφονίας ο 42χρονος Χουσεΐν Φαρούχ μετέφερε τα τρία αδερφάκια στην οικία του συγγενικού τους προσώπου όπου φιλοξενούνταν τα άλλα δυο παιδιά του. Όταν ρωτήθηκε από το εν λόγω συγγενικό πρόσωπο γιατί τα μετέφερε εκεί, δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Στα παιδιά του φέρεται να ανέφερε πως ενδέχεται να φύγει από την Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top