ΚΥΠΡΟΣ

AEK: «Οι δικαιολογίες είναι γελοίες»

AEK: «Οι δικαιολογίες είναι γελοίες»

Η διοίκηση της πετοσφαιρικής ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ώρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

To Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού Τμήματος της Ομάδας μας θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ Λάρνακας ότι παρά τις έντονες προσπάθειες της για αλλαγή της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της αδιαλλαξίας της ΚΟΠΕ.

Η απόφαση αυτή της ΚΟΠΕ, η οποία έρχεται σε συνδυασμό με τον ορισμό του Τελικού στην Λεμεσό εκμηδενίζοντας το δικαίωμα της Ουδέτερης Έδρας, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθότι όπως είναι γνωστό η Ποδοσφαιρική μας Ομάδα αγωνίζεται την ίδια ώρα στο ΓΣΖ απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού για τον 1ο αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη μάζα των οπαδών μας λογικά θα βρίσκεται στις κερκίδες του ΓΣΖ και όχι σε αυτές του Σπύρος Κυπριανού.

Δικαιολογίες του τύπου ότι ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από το ΡΙΚ 2 είναι πραγματικά γελοίες καθότι εκείνη την ώρα η μεγαλύτερη μάζα του τηλεοπτικού κοινού θα βλέπει τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο ΓΣΖ. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι διανύουμε Άγιες Μέρες και πολλής κόσμος θα βρίσκεται στην Εκκλησία. Είναι πραγματικά κρίμα ο φορολογούμενος πολίτης να επωμιστεί τα έξοδα κάλυψης του Πετοσφαιρικού Τελικού την στιγμή που η τηλεθέαση του θα είναι ελάχιστη.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος μας θέλει να κακίσει την οργάνωση του Τελικού καθότι: α) Έχουμε ενημερωθεί για Προπόνηση στο Στάδιο του Τελικού μόλις χθες το πρωί ( να τονιστεί ότι η Προπόνηση μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 11:00 και ευτυχώς που διανύουμε ημέρες διακοπών και θα επιτευχθεί η παρουσία όλων των παικτριών μας) και β) η οργάνωση της καθιερωμένης συνάντησης που πραγματοποιείται για λόγους αστυνόμευσης του παιχνιδιού ήταν επιεικώς απαράδεκτη με αποτέλεσμα και την αναβολή της καθότι δεν είχαν καλεστεί όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Να αναφερθεί ότι η Αστυνομία ζήτησε την μη αστυνόμευση του Τελικού κάτι το οποίο κρίθηκε απαράδεκτο από τον Πρόεδρο του Τμήματος μας κον Στέφανο Στεφανή καθότι στον τελευταίο αγώνα στη Λεμεσό δημιουργήθηκαν έκτροπα και διεκόπη προσωρινά ο αγώνας όταν μερίδα οπαδών του Απόλλωνα άναψε φωτοβολίδες εντός της κλειστής αίθουσας η οποία γέμισε καπνούς και προπηλακίστηκε ο πάγκος της ΑΕΚ (ο Απόλλωνας οδηγήθηκε στη δικαστική για τα έκτροπα αυτά).

Καταλήγοντας να τονίσουμε ότι η ανακοίνωση μας δεν έχει οποιαδήποτε μομφή προς την Διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις

Κάλεσμα στον κόσμο:

Η Διοίκηση του Πετοσφαιρικού Τμήματος της Ομάδας μας θέλει να καλέσει όλο το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ όπως παρευρεθεί και σπρώξει με την φωνή και τον παλμό του την Γυναικεία Πετοσφαιρική μας Ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών στον Τελικό που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 8/4/2015 και ώρα 19:30 στην Κλειστή Αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στην Λεμεσό απέναντι στην Ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Oμάδα μας η οποία απέκλεισε στην Φάση των 8 την Ανόρθωση με 2 νίκες (3-1) και στην Φάση των 4 την ΑΕΛ επίσης με 2 νίκες ( 3-0) φιλοδοξεί να κατακτήσει τον Τίτλο της Κυπελλούχου μετά από 8 χρόνια και συγκεκριμένα την Περίοδο 2006 - 2007 όπου η Ομάδα μας κατέκτησε το double.

Η Διοίκηση του Πετοσφαρικού μας Τμήματος ενημερώνει τους οπαδούς της Ομάδας μας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Λάρνακας που θέλει να ακολουθήσει την Ομάδα στην Λεμεσό ότι θα υπάρχουν λεωφορεία από το Οίκημα του Σωματείου μας προς την Κλειστή Αίθουσα Σπύρος Κυπριανού με ώρα αναχώρησης τις 17:30.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top