ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αουτσάιντερ αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση για το θετικό αποτέλεσμα – Η πιθανή ενδεκάδα του Ερανοσιάν

Αουτσάιντερ αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση για το θετικό αποτέλεσμα – Η πιθανή ενδεκάδα του Ερανοσιάν

Έτοιμη για την υπέρβαση είναι η ουραγός Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (25/01, 19:00) στο «Μακάρειο» τον ΑΠΟΕΛ.

Οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια με τον Έντουαρντ Ερανοσιάν στον πάγκο τους και με «όπλο» την καλή ψυχολογία από την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι σε έναν «πληγωμένο» αντίπαλο που μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Βούλγαρος τεχνικός έδωσε βαρύτητα στις τελευταίες δύο προπονήσεις στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, επιδιώκοντας να εξουδετερώσει τα ατού των «γαλαζοκιτρίνων» και θα επιδιώξει το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις ή από «στημένες» φάσεις.

Ο κόουτς της Δόξας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο την Ένωση.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκράσα, Ντερβίτ, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Νελσίνιο, Κάρλος, Μιντίκκης, Χριστοφή, Παπαφώτης, Καλό, Ζορζίνιο, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις οι Ζε Βαλέντε, Ίταλο και Μέσκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top