ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ρομαντικές αποδράσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο σε Λεμεσό και Πάφο από τη Louis Hotels

Ρομαντικές αποδράσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο σε Λεμεσό και Πάφο από τη Louis Hotels

H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια ρομαντική εκδρομή μακριά από την καθημερινότητα για το κάθε ζευγάρι.

Η Louis Hotels, υποδέχεται σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της σε Λεμεσό και Πάφο τους απανταχού ερωτευμένους με τις καλύτερες τιμές προσφέροντας παράλληλα επιπλέον παροχές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς και την επόμενη ημέρα! Η 14η Φεβρουαρίου φέτος είναι Παρασκευή έτσι μπορεί να συνδυαστεί και με διήμερη διαμονή για μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία!

Στις προσφορές συμμετέχουν τέσσερα ξενοδοχεία της Louis Hotels και τις οποίες μπορούν να τις απολαύσουν όλοι όσοι κάνουν κράτηση για τις 14 Φεβρουαρίου.

Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, Louis Ivi Mare που βρίσκεται στην Πάφο θα υποδεχτεί τους φιλοξενούμενους του με το πιο ρομαντικό πακέτο που περιλαμβάνει sparkling wine, σοκολάτες καθώς και λουλούδια στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Επίσης για το βράδυ οι ερωτευμένοι θα έχουν την επιλογή να δειπνήσουν, εάν το επιλέξουν, στα εστιατόρια «Ελληνικό», «Αkakiko» ή στο κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Palettes». Παράλληλα, το πρωί της επομένης, θα μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό με το ταίρι τους. Στο Louis Ιvi Mare, η χαλάρωση συνδυάζεται με την καλαισθησία και την πολυτέλεια. Μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία χαλάρωσης στο σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα και υπόσχεται να χαρίσει σε εσάς και το σύντροφό σας στιγμές ηρεμίας και ευεξίας.


Για όσους επιλέξουν την Λεμεσό, το The Royal Apollonia φρόντισε να προσφέρει το καλύτερο πακέτο, στην καλύτερη τιμή. Απολαύστε την πεντάστερη φιλοξενία του ξενοδοχείου της Louis Hotels με ποτό καλωσορίσματος καθώς και δωρεάν μπουκάλι κρασί και φρούτα με την άφιξή σας. Τα δωμάτια θα διακοσμηθούν με θέμα την γιορτή των ερωτευμένων. Κατά τη διαμονή στο The Royal Apollonia, οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα, το γυμναστήριο καθώς και το χαμάμ. Το βράδυ οι ερωτευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν εάν το επιλέξουν στο εστιατόριο «Ελληνικό» που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για την ημέρα των ερωτευμένων.


Στην Πάφο το Louis Imperial Beach, θα υποδεχτεί τους επισκέπτες του σε ένα όμορφο περιβάλλον παρέχοντάς τους sparkling wine, σοκολάτες και λουλούδια στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Οι παροχές συμπληρώνονται με ένα ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι. Χτισμένο μέσα σε εξωτικούς κήπους και σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου, το παραθαλάσσιο Louis Imperial Beach είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς και το ταίρι σας την ημέρα των ερωτευμένων.
Άλλη μια φανταστική επιλογή για να περάσετε στιγμές ιδιωτικότητας και να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας με την υπογραφή της Louis Hotels, αποτελεί το Louis Ledra Beach στην Πάφο. Ζήστε μοναδικές εμπειρίες στο πανέμορφο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου σε μικρή απόσταση από όλα τα ιστορικά αξιοθέατα, τα καταστήματα και τους χώρους διασκέδασης της Κάτω Πάφου. Η ζεστή φιλοξενία σας στο ξενοδοχείο θα ξεκινήσει με sparkling wine, σοκολάτες και λουλούδια στο δωμάτιο.


Απολαύστε την ημέρα των ερωτευμένων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στο ταίρι σας αξέχαστες στιγμές.

Επισκεφθείτε τώρα την ιστοσελίδα της Louis Hotels με τις προσφορές και επιλέξτε τον προορισμό σας. Χρησιμοποιώντας το Online Loyalty Scheme της Louis Hotels εξασφαλίζετε εκπτώσεις και με την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα μέχρι και 10% επιπρόσθετη έκπτωση και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 26 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top