ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eκτός ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ… Ροσκπόφ!

Eκτός ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ… Ροσκπόφ!

Δεν είναι παραμύθια όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες τα Ρουμανικά ΜΜΕ, ότι ο Ματίας Ροσκόπφ, θα φορέσει προσεχώς τη φανέλα του Απόλλωνα. 

Εκτός απρόοπτου ο παίχτης θα ειδοποιηθεί να πάρει την πτήση για Κύπρο, αφού οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας, βρίσκονται μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με την Μπόκα Τζούνιορς (έχει τα δικαιώματα του 22χρονου επιθετικού).

Πληροφορίες φέρουν τον Αυγουστή να προτιμούσε την έλευση παίχτη για τον Κατάλογο Β’, για να μην χρειαστεί να «θυσιάσει» άλλο παίχτη του Καταλόγου Α’.

Αν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal με τον Ροσκόπφ, θα είναι η τέταρτη και τελευταία μετεγγραφή του Απόλλωνα τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε ότι έχουν διαβεί το… κατώφλι του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι, πριν μερικές μέρες οι Ματέι, Μπέντσιοπ και Ντένιτς.

Αποδεσμεύτηκε ο Καρ, πουλήθηκε ο Ζελάγια, διαγράφηκε από το ρόστερ ο Ρομπέρζ, για να εγγραφούν οι τρεις προαναφερθέντες.

Κόπηκε λόγω νυχτοπερπατημάτων με τον Καρ, ο Γάλλος χαφ Μ’ Μπιντά (ήταν στον κατάλογο Β’).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top