ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ινγκεμπρίγκτσεν: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος…» – Τι είπε για αλλαγές του και όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ινγκεμπρίγκτσεν: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος…» – Τι είπε για αλλαγές του και όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν μετά τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Απόλλωνα μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής:

Δείτε πως: 

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Παίξαμε καλά. Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά όπως και εκτός έδρας δε σκοράραμε και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο αν σκόραραν. Μετά το γκολ, είχαν τον έλεγχο, είχαν οργάνωση και ήταν πολύ δύσκολο. Χάσαμε τη συνοχή μας και ο κάθε παίκτης προσπαθούσε να γυρίσει το ματς από μόνος του. Δεν φαινόμασταν σαν ομάδα όπως έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Ο αντίπαλος πέτυχε δυο νίκες και άξιζε να περάσει. Πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για 90 λεπτά. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπροστά στο κοινό μας».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν σημαντικό για κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Θέλω να δίνω ευκαιρίες για να έχω εικόνα από όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι όπως και σήμερα. Είναι ίσως και ένα θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού μας τώρα και χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν πως θέλω να παίζουμε. Σήμερα χάσαμε αρκετά τη συγκέντρωσή μας μετά το τέρμα και για αυτό δεν παίξαμε καλά».

Για τα όσα ακούγονται για το ποδόσφαιρο: «Αυτά είναι πράγματα για να δει η ομοσπονδία. Δε θέλουμε να τα σκεφτόμαστε αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εντεταλμένοι για αυτό. Εμάς η δουλειά μας είναι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προσφέρουμε στον κόσμο το θέαμα που θέλει να βλέπει. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για πολύ κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top