ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΤΑΚΑ Τζίμη που δείχνει όλη την πικρία του για Ομόνοια – Η σύγκριση με το… προηγούμενο αντίο

Η ΑΤΑΚΑ Τζίμη που δείχνει όλη την πικρία του για Ομόνοια – Η σύγκριση με το… προηγούμενο αντίο

Από την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 ο Δημήτρης Χριστοφή αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από την Ομόνοια και μετακόμισε στην Ανόρθωση.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε πάταγο με τον πρώην πλέον αρχηγό της Ομόνοιας να φεύγει «πυροβολώντας» και να βγάζει την πικρία του ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του εξέφρασε την εκτίμηση του για τον πράσινο λαό όμως από εκεί και πέρα έβγαλε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από άτομα μέσα στην Ομόνοια.

Το ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί όμως το μόνο σίγουρο είναι πως το κεφάλαιο Ομόνοια έκλεισε οριστικά για τον Τζίμη. Αυτό φαίνεται και από το παρακάτω κομμάτι της αποχαιρετιστήριας δήλωσης του… Όπως ο ίδιος έγραψε όταν είχε φύγει για Ελβετία είχε πει εις το επανιδείν, όμως αυτή την φορά δεν το λέει. Μια ατάκα… όλο νόημα!

Τι έγραψε ακριβώς:

Εύχομαι σε όλους να έχετε μία ομάδα που εσείς επιθυμείτε. Όταν είχα φύγει για την Ελβετία σας είχα πει ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ. Τώρα δεν θα το επαναλάβω. Ο κύκλος μου ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα παρόλο που δεν το επιθυμούσα τελείωσε.

Δείτε επίσης: Είπε… ΑΝΤΙΟ Ομόνοια ο Χριστοφή με ΑΙΧΜΕΣ – Τι λέει για τα περί αγωγής και για τα χρήματα που έχει να παίρνει

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top