ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΛΕΙΤΟΝ για Ομόνοια: «Πέρασα καλά γενικά» – ΑΤΑΚΑ τίτλου, πείραγμα σε Ματ και η ΑΠΟΨΗ του για μεταγραφή Χριστοφή

ΚΛΕΙΤΟΝ για Ομόνοια: «Πέρασα καλά γενικά» – ΑΤΑΚΑ τίτλου, πείραγμα σε Ματ και η ΑΠΟΨΗ του για μεταγραφή Χριστοφή

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Σίλβα Κλέιτον κατέθεσε τις απόψεις του για την φετινή Ομόνοια, το πως πέρασε την σεζόν 2016-17 στην Κύπρο αλλά και την μεταγραφή Χριστοφή μέσω Instagram.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος που είχε περάσει από την Ομόνοια (41 συμμετοχές και 10 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) επικοινώνησε με τους φαν του μέσω Instagram και δέχθηκε ερωτήσεις στις οποίες έδωσε τις δικές του απαντήσεις και απόψεις.

Δείτε τι είπε σχετικά με την Ομόνοια:

Η άποψη του για τον Δημήτρη Χριστοφή και την μεταγραφή στην Ανόρθωση: «Ναι το είδα, έβαλε γκολ μόλις μπήκε αν δεν κάνω λάθος. Εύχομαι τα καλύτερα «Ντίμι» και χωρίς τραυματισμούς»

Η άποψη του για την φετινή Ομόνοια: «Η ομάδα είναι καλή τώρα. Θα κοιτάζω την μάχη μέχρι το τέλος για να γίνει πρωταθλήτρια»

Πεθύμησες την Ομόνοια; «Ο Ματ με έχει πεθυμήσει»

Πως πέρασες στην Ομόνοια, ήταν όντως χάλια; «Πέρασα καλά γενικά, ίσως θα μπορούσα και καλύτερα»

Οι αναρτήσεις του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top