Ο Σόουζα οδεύει προς Κίνα όμως ο κορονοϊός επηρεάζει το κινεζικό πρωτάθλημα

Ο Σόουζα οδεύει προς Κίνα όμως ο κορονοϊός επηρεάζει το κινεζικό πρωτάθλημα

Κινεζική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για αγορά του Βραζιλιάνου μέσου, Λούκας Σόουζα όμως το κινεζικό πρωτάθλημα είναι στον αέρα λόγω του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε προ ημερών η Κινεζική ομοσπονδία ποδοσφαίρου η έναρξη της σεζόν 2020 αναβάλλεται «για όλους τους τύπους» διοργανώσεων, σε «όλα τα επίπεδα», προκειμένου να προστατευθούν οι παίκτες και το φίλαθλο κοινό από την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, εξήγησε η κινεζική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Τα πρωταθλήματα στην Κίνα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 22 Φεβρουαρίου, όμως η ομοσπονδία ανακοίνωσε επ’ αόριστον αναβολή και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα αρχίσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE