ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: Στο ΓΣΠ θέλουν να… «ξορκίσουν» τις φετινές ΚΑΤΑΡΕΣ τους!

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: Στο ΓΣΠ θέλουν να… «ξορκίσουν» τις φετινές ΚΑΤΑΡΕΣ τους!

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ, σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική. Οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνονται στα ντέρμπι ενώ οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου ψάχνονται… εκτός έδρας!

Ένα παιχνίδι που μαγνητίζει τα βλέμματα καθώς η πρωτοπόρος Ανόρθωση (39 βαθμούς) πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον μόνιμο πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ (34 βαθμούς) σε ένα ματς που μπορεί να μην σημάνει το τέλος του κόσμου όμως έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.

Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι και αυτό του γοήτρου και για τους δικούς τους… έξτρα λόγους.

Ένα στα έξι ο ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι!

Από την μια ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ φέτος δείχνει να τα βρίσκει σκούρα στα ντέρμπι καθώς μετράει μόλις μια νίκη σε έξι αγώνες ντέρμπι!

Νίκησε στον πρώτο γύρο την ΑΕΛ με 3-0 και έκτοτε ακολούθησαν οι ισοπαλίες με ΑΕΚ στο ΓΣΠ,  Απόλλωνα στο Τσίρειο και Ομόνοια στο ΓΣΠ και οι ήττες με ΑΕΛ στο Τσίρειο και Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος».

Συνολικά οι γαλαοκίτρινοι μετρούν ήδη 12 χαμένους βαθμούς σε ντέρμπι και εάν όντως θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους τότε το πιο ιδανικό θα ήταν κόντρα στην Κυρία.

Το πρόβλημα μακριά από το «Παπαδόπουλος»

Από την άλλη η Κυρία του Τιμούρ που φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τα πάει περίφημα μέσα στο «Παπαδόπουλος», όμως μακριά από αυτό τα βρίσκει σκούρα. Κάτι που είχε παραδεχτεί και ο Κετσπάγια μετά την ήττα από την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια όμως σε αυτή την περίπτωση φανερώνουν πολλά. Εννιά ματς στο «Παπαδόπουλος» και η Ανόρθωση έχει 8 νίκες και μόλις μια ισοπαλία (0-0) με την Ομόνοια. Εκτός έδρας όμως μετράει σε 8 αγώνες, 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και 2 ήττες.

Έφερε ισοπαλία στο Τσίρειο με ΑΕΛ, ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» με Νέα Σαλαμίνα ενώ ηττήθηκε από Απόλλωνα στο Τσίρειο και Ομόνοια στο ΓΣΠ. Από τα λεγόμενα ντέρμπι κατάφερε να νικήσει μόνο ένα εκτός έδρας, αυτό με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Οι υπόλοιπες νίκες της εκτός έδρας ήταν κόντρα σε ΕΝΠ, Δόξα και Πάφο.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top