Ένταση στο ΓΣΠ! Πρόσωπο με πρόσωπο Φινκ - Καϊάφας

Ένταση στο ΓΣΠ! Πρόσωπο με πρόσωπο Φινκ - Καϊάφας

Πολλά νεύρα στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Στο 21ο λεπτό του ντέρμπι, ο Μαργκάσα βρέθηκε στο έδαφος. Έξαλλος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόρστεν Φινκ που διαμαρτυρήθηκε και για προηγούμενη φάση, όταν στον ΑΠΟΕΛ ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα στον Μοράις.

Μάλιστα Φινκ και Καϊάφας είχαν λεκτική μονομαχία, με τον κόουτς της Ομόνοιας να είναι και αυτός έντονος. Στην Ομόνοια ζήτησαν πέναλτι στο 7ο λεπτό για χέρι στον Καρλάο.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το παιχνίδι επανάρχισε ενώ υπάρχουν φωνές για την διαιτησία του Σκαπούλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE