Διοίκηση εταιρείας: "Όλοι οι εργαζόμενοι να έρχονται δουλειά γυμνοί για να γεννήσουν πιο δημιουργικές ιδέες" (ΦΩΤΟ)

Διοίκηση εταιρείας: "Όλοι οι εργαζόμενοι να έρχονται δουλειά γυμνοί για να γεννήσουν πιο δημιουργικές ιδέες" (ΦΩΤΟ)

Σε ένα τολμηρό εγχείρημα προχώρησε η εταιρία «Bold Italic», η οποία αποτελεί έναν σύγχρονο οδηγό πόλης και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να εργαστούν για ένα μήνα εντελώς γυμνοί με σκοπό να διαπιστωθεί αν αυτό θα γεννούσε πιο δημιουργικές ιδέες.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αφού οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους αποδέχτηκαν με ευχαρίστηση την πρόσκληση των εργοδοτών ενώ κάποιοι ένιωσαν αμήχανα να πετάξουν τα ρούχα τους και να κυκλοφορούν εντελώς γυμνοί. Έπειτα από λίγες ημέρες, οι αναστολές τους εξαφανίστηκαν και δούλευαν όλοι όπως πριν με μεγάλη οικειότητα νιώθοντας πάνω από όλα άνεση με την εικόνα του σώματός τους. Τα αστεία φυσικά δεν έλειψαν ενώ προέκυψαν και κωδικοποιημένα μηνύματα όπως «οι σκληρές ρώγες» σημαίνουν «πρέπει να συγκεντρωθείς» και οι «χαλαρές ρώγες» ότι είναι ώρα για συζήτηση και διάλειμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοι που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους να εκτοξεύσουν τις εργασιακές τους επιδόσεις δίνοντας καινούργια δυναμική στην εταιρεία. Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την αλλαγή της διάθεσής τους, τη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους και τη δημιουργικότητά τους, αποτέλεσμα του νέου αυτού τρόπου εργασίας.

Δείτε φωτογραφίες…

Γυμνοί στο γραφείο! Τα πέταξαν όλα και εκτόξευσαν τις... επιδόσεις τους - Σε ποια χώρα συνέβη; (PHOTOS)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE