ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη του 28χρονου η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη του 28χρονου η Αστυνομία

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 28χρονο που καταζητείτο για απαγωγή της 19χρονης πρώην συμβίας του, την Παρασκευή 07:02.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, μετά από πολλές έρευνες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 28χρονου ο οποίος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο χωριό Κοιλάνι, μαζί με την 19χρονη και το βρέφος τους. Ο 28χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία. 

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας τους η ίδια πηγή επεσήμανε πως «είναι όλοι καλά», και πως η Αστυνομία παρέλαβε το βρέφος και την κοπέλα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 28χρονος νεαρός, το απόγευμα εντόπισε την 19χρονη σε όχημα στο οποίο επέβαινε. Ακολούθως με την χρήση της βίας ο πρώην σύντροφος της 19χρονης, κατέβασε από το αυτοκίνητο μια φίλη της και επιβιβάστηκε ο ίδιος  και τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη και το βρέφος τους.

Στην συνέχεια η 19χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία για το συμβάν. Η Αστυνομία αμέσως ενεργοποιήθηκε και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη και καταζητείται.

Επιπλέον, ο 28χρονος φαίνεται να απασχόλησε ξανά τις αρχές στο παρελθόν, και δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει στην συγκεκριμένη πράξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top