ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 37χρονο για το σοβαρό εργατικό- Κρίσιμες ώρες για τον τραυματία

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 37χρονο για το σοβαρό εργατικό- Κρίσιμες ώρες για τον τραυματία

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε την Τρίτη11/2 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εργατικού ατυχήματος, που συνέβη  στην Πάφο. 

 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8.45π.μ. σε αποθήκη εταιρείας στη βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 57χρονου εργάτη. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 57χρονος στεκόταν στις περόνες ανυψωτικού οχήματος, που χειριζόταν συνάδελφος (ο 37χρονος που συνελήφθη) του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου. 

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 57χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο εργάτης υπέστη πολλαπλά κατάγματα βάσης κρανίου, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα θωρακικής και οσφυϊκής χώρας, καθώς επίσης κατάγματα πλευρών. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE