ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουρτζιού: Ο Ακιντζί εμμένει στις δηλώσεις του

Μπουρτζιού: Ο Ακιντζί εμμένει στις δηλώσεις του

Οι υποστηρικτές του Μουσταφά Ακιντζί παρακολουθούν με πικρία το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι επιθέσεις εναντίον του Τ/κ ηγέτη, που έχουν διογκωθεί μετά την συνέντευξη που μεταδόθηκε συντομευμένη και με σχόλια του ίδιου του δημοσιογράφου, αναφέρει σε σημερινή γραπτή του δήλωση ο Μπαρίς Μπουρτζιού.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη προσθέτει ότι είναι ανειλικρινής και αβάσιμη η αμφισβήτηση ενός ηγέτη, του οποίου το όνομα αναφέρεται πάντοτε με ειλικρίνεια και σημειώνει την πολυετή υπηρεσία του κ. Ακιντζί στον «λαό» από διάφορες θέσεις, λαμβάνοντας στήριξη σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία από τον κόσμο και που δεν εξυπηρέτησε ποτέ κανέναν άλλον πλην του «λαού».
 
Ο Μπαρίς Μπουρτζιού αναφέρει επίσης ότι μετά που ο Τούρκος ΥΠΕΞ έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Τ/κ ηγέτη ότι στηρίζει την τρομοκρατία, στα τουρκικά κανάλια υπήρξαν παρουσιαστές που εκτόξευσαν ακόμα και απειλές εναντίον της ζωής του κ. Ακιντζί. «Οι επιθέσεις και οι απειλές έχουν φτάσει πλέον σε ντροπιαστικό σημείο» λέει.

Υπενθυμίζει δε ότι ο Μουσταφά Ακιντζί ήταν ο πρώτος που αντέδρασε το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2016 κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, όταν ακόμη δεν ήταν ξεκάθαρο το αποτέλεσμα. Και αυτό, αναφέρει, δεν το έκανε μόνο δημόσια, αλλά προσπάθησε να επικοινωνήσει εκείνη την νύχτα με τον Τούρκο Πρόεδρο και όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ΥΠΕΞ εκφράζοντας την στήριξη και την αλληλεγγύη του. Είναι λυπηρό το ότι δεν βλέπουν όλα αυτά όσοι μέμφονται τον κ. Ακιντζί ως υποστηρικτή τρομοκρατών, συνεχίζει.

Όπως δεν υπάρχει το στοιχείο της καταδυνάστευσης στον χαρακτήρα του Τ/κ ηγέτη, δεν υπάρχει ούτε το στοιχείο της παράκλησης, είναι ένα άτομο που δείχνει προσοχή στην δημιουργία ενός ειλικρινούς διαλόγου και ανοικτής επικοινωνίας. Τα όσα έχουν συμβεί τελευταία, προσθέτει ο κ. Μπουρτζιού, δείχνουν ακόμη μια φορά πόσο δίκιο έχει ο Τ/κ ηγέτης που υποστηρίζει από παλιά την αναγκαιότητα αξιοπρεπούς και ισότιμης σχέσης με την Τουρκία. «Επιθυμεί μια σχέση, όχι ιεραρχική, αλλά ισότιμη και φιλική με την Τουρκία. Η στάση του σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη και με αυτό το όραμα απευθύνεται στο λαό. Μια τέτοια σχέση θα είναι προς όφελος και της Τουρκίας και των Τ/κ» λέει.
 
Ο Τ/κ ηγέτης, καταλήγει ο εκπρόσωπός του, σίγουρα στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει αυτές τις απόψεις τις οποίες έχει εκφράσει και στο παρελθόν με διάφορες ευκαιρίες.

 

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top