Πήρε το ντέρμπι στη Λεμεσό (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Πήρε το ντέρμπι στη Λεμεσό (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής με 72-58 στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, με το οποίο άνοιξε στην «Apollon Arena» η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ως ο ACS MVP of the Game αναδείχθηκε ο Άντονι Κινγκ με 21 πόντους (8 ριμπάουντ).

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και τους φιλοξενουμένους να κλείνουν την περίοδο με διαφορά ενός πόντου (15-16). Η ομάδα του Στροβόλου μπήκε με σερί δέκα πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο και άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στο 14′ κάνοντας το 26-15. Στο τέλος του ημιχρόνου η διαφορά υπέρ των «ερυθροκίτρινων» έφθασε σε διψήφιο αριθμό (26-37).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις στο σκορ από την ομάδα της Λεμεσού. Στην περίοδο αυτή ο Κεραυνός πέτυχε οκτώ πόντους περισσότερους και έτσι η διαφορά ανέβηκε στους 19 (44-63).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ, όμως ο Κεραυνός κράτησε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (58-72) και πανηγύρισε το 16ο ροζ φύλλο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 26-37, 44-63, 58-72

Απόλλων (Αντώνης Κωνσταντινίδης)

Χάινς 21, Οράιλι 8, Λιούις 9 (1), Ηλιάδης 7 (1), Τζάξον 7, Πιέρς 4, Ελευθερίου, Ζντραβιτς 2

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)

Γκραντ 6 (1), Μιχαήλ 5 (1), Κινγκ 21, Στυλιανού 7 (1), Ρόρι 20 (2), Όντομ 4, Χάγκινς 9 (1), Θεοχαρίδης, Κορωνίδης

** Bρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE