Ο Swizz Beatz και ο Cozz φόρεσαν Tommy Hilfiger στα 62α βραβεία Grammy

Ο Swizz Beatz και ο Cozz φόρεσαν Tommy Hilfiger στα 62α βραβεία Grammy

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο παραγωγός δίσκων Swizz Beatz και ο μουσικός Cozz φόρεσαν TOMMY HILFIGER για να παρεβρεθούν στα 62α Βραβεία Grammy στο Λος Άντζελες.

Ο Beatz φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο tuxedo blazer, ένα μάλλινο παντελόνι με tuxedo πουκάμισο, καθώς και ένα παπιγιόν από τη συλλογή TOMMY HILFIGER.

Ο Cozz φόρεσε ένα μπλε navy slim fit tuxedo, ένα tuxedo πουκάμισο, καθώς και ένα παπιγιόν από τη συλλογή TOMMY HILFIGER.

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμες στην Κύπρο σε καταστήματα TOMMY HILFIGER και επιλεγμένα σημεία πώλησης καθώς και στο tommy.com.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE