ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παρατήρηση του Σωφρόνη στους παίκτες του μετά την ήττα – «Δεν επιτρέπεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρατήρηση του Σωφρόνη στους παίκτες του μετά την ήττα – «Δεν επιτρέπεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε: 

«Να καλωσορίσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην Κύπρο. Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελαν κ αι οι 2 ομάδες. Κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να σκοράρει στο πρώτο μέρος που δεν είχε αρκετό ρυθμό όπως το 2ο. Πήραμε τον έλεγχο στο 2ο μέρος και σκοράραμε. Γνωρίζαμε ότι όταν μπήκε ο Τάμαρι τις κινήσεις του. Όποιος έβαζε 2ο γκολ θα κέρδιζε. Καταφέραμε σε μια φάση να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Αλλά δεν επιτρέπεται να σταματά κανένας και να δεχόμαστε άλλα 2 γκολ. Αυτό μας προβληματίζει, έχουμε κύπελλο την Τετάρτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ».

Αν ο Απόλλωνας πλέον τέθηκε εκτός στόχου πρωταθλήματος μετά και από αυτή την ήττα; «Όταν μείνεις πίσω δεν πρέπει να κρυβεσαι. Δεν τα παρατάμε. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και να δημιουργήσαμε προβλήματα σε όλους. Μεγάλωσαν οι αποστάσεις, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. εδώ και 10 μέρες χαλάσαμε την προσπάθεια 10 μηνών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top