ΔΙΕΘΝΗ

Αρνάκι ο Ζλάταν μπροστά στην ξανθιά

Αρνάκι ο Ζλάταν μπροστά στην ξανθιά

Λέτε να είναι αρνάκι ο μεγάλος Ζλάταν και να βαράει προσοχή σε κάθε της οδηγία; Κάπως έτσι τα λεει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» καθώς φαίνεται πως η σύζυγος του Σουηδού επιθετικού θέλει να μετακομίσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και μάλλον τον τραβάει από την μύτη

Την ώρα που φουντώνουν στην Ιταλία, οι φήμες που αναφέρουν ότι η Μίλαν ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Έλενα Σέγκερ πιέζει τον σύζυγό της να γυρίσουν στην Ιταλία. Η εντυπωσιακή ξανθιά φαίνεται πως προτιμά το Μιλάνο αντί για το Παρίσι και δεν αποκλείεται η δική της επιθυμία να γίνει πράξη από τον Ιμπραϊμοβιτς.

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2016, αλλά οι άνθρωποι των «ροσονέρι» εκτιμούν ότι μπορούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου και να αποκτήσουν και πάλι τον ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν, βέβαια, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αντιστέκεται σθεναρά, καθώς ο Σουηδός είναι ο αγαπημένος του παίκτης και δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top