ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Σημαντική θετική εξέλιξη η παρουσία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Σημαντική θετική εξέλιξη η παρουσία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

Σημαντική θετική εξέλιξη η παρουσία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών αναφέρει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.

Μια σημαντική θετική εξέλιξη, χαρακτήρισε την παρουσία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών στην πολιτική ζωή, στην κοινωνία και στα περιβαλλοντικά πράγματα του τόπου ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την 24η επέτειο από την ίδρυση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, ο κ. Περδίκης είπε ότι το Κίνημα καθόρισε πως στις 18 Φεβρουαρίου θα τιμά την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος και πρόσθεσε ότι είναι μια μέρα γιορτής για ολόκληρη την Κύπρο γιατί θεωρούμε, όπως είπε, ότι η παρουσία του Κινήματος Συνεργασία Πολιτών στην πολιτική ζωή, στην κοινωνία και στα περιβαλλοντικά πράγματα του τόπου ήταν μια σημαντική θετική εξέλιξη την οποία σκοπεύουμε να διατηρήσουμε για τις υπόλοιπες δεκαετίες, να την αυξήσουμε και να την δυναμώσουμε», πρόσθεσε.

«Όπως ανθίζουν οι αμυγδαλιές και παράγουν καρπό έτσι θα συνεχίσει να ανθίζει και το Κίνημα Οικολόγων και θα παράγει καρπό για την κυπριακή κοινωνία, για την Κύπρο μας, για το περιβάλλον, τον άνθρωπο, την φύση και τα ζώα», πρόσθεσε.

Ο κ. Περδίκης ευχαρίστησε το προσωπικό του Κινήματος για την εργασία που διεξάγει καθημερινά, για 24 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και ευχήθηκε «σε όλο τον κυπριακό λαό καλό στάδιο και καλή Ανάσταση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top