ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματς – απόλαυση στο Βιγιαμαρίν

Ματς – απόλαυση στο Βιγιαμαρίν

Μπέτις και Μαγιόρκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Τραυματισμός για τον Κούτρη

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Μετά από ένα από τα πιο απολαυστικά ματς της σεζόν Μπέτις και Μαγιόρκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Στο 8ο λεπτό οι Μπέτικος είχαν καλή φάση όταν ο Φεκίρ έκοψε την μπάλα παράλληλα με την εστία αλλά ο Μορένο δεν κατάφερε να την βρει και να την σπρώξει στα δίχτυα. Μετά το 15′ το ματς πήρε δαιμονιώδη ρυθμό. Η Μαγιόρκα προηγήθηκε στο 16′ με σουτ του Κούτσο Ερνάντες. Τρία λεπτά μετά ο Κούτρης ανέτρεψε τον Φεκίρ και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κανάλες και ισοφάρισε. Η Μπέτις συνέχισε να πιέζει και στο 26′ είχε δοκάρι με τον Λορέν. Στο επόμενο λεπτό οι παίκτης των φιλοξενουμένων συνδυάστηκαν εντυπωσιακά και ο Μπούντιμιρ εκτέλεσε για το 1-2. Στο 35′ ο Γκάμεθ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και η Μπέτις πήρε δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Φεκίρ και έγραψε το 2-2. Λίγο μετά (37′) λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή αλλά ο Ρέινα έδιωξε το σουτ του Μορένο.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (48′) ο Χοακίν απέφυγε έναν αντίπαλο και με πλασέ πέτυχε το 3-2. Στο 50′ ο διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπάμπα αλλά αφού συμβουλεύτηκε το VAR πήρε πίσω την απόφαση του. Ο Κανάλες στο 61′ βγήκε μόνος με τον Ρέινα αλλά πλάσαρε πάνω του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μορόν σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Στο 68′ ο Φεκίρ εκτέλεσε από κοντά αλλά πλάγια και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Η Μαγιόρκα στο 70′ πέτυχε το 3-3 όταν ο Κούμπο απέφυγε έναν αμυντικό και σούταρε με τον Ρόμπλες να βρίσκει αλλά να μην σταματά την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Στο 73′ ο Ροντρίγκεθ πλάσαρε αλλά αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Μπέτις έβαλε τα χέρια του σωστά. Τρία λεπτά μετά ο Μορόν δεν κατάφερε εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 80′ το μακρινό σουτ του Φεκίρ δεν βρήκε στόχο.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Έμερσον, Μαντί, Μπάτρα, Μορένο, Γουίλιαμ (74’Αλενιά), Γκουαρδάδο (87’Ραούλ Γκαρθία), Χοακίν (78’Τέγιο), Κανάλες, Φεκίρ, Λορέν.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Πόθο (82’Σέντλαρ), Ραΐγιο, Βαλιέντ, Κούτρης (30’Γκάμεθ), Ροντρίγκεθ, Σεβίγια, Μπάμπα (68’Λάγκο Ζούνιορ), Κούμπο, Ερνάντες, Μπούντιμιρ.

Πηγή: www.aek365.org

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top