ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σόου Βαλακάρι έμεινε «ζωντανή» για εξάδα η Πάφος – Δεν λέει να συνέλθει ο ΑΠΟΕΛ!

Με σόου Βαλακάρι έμεινε «ζωντανή» για εξάδα η Πάφος – Δεν λέει να συνέλθει ο ΑΠΟΕΛ!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Πάφο που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά με 2-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη Παφιακη ομάδα έφτασε τους 27 βαθμούς και έπιασε την ΑΕΛ (αγωνίζεται στις 18:00 με τον Ολυμπιακό). «Κολλημένοι» στους 38 οι γαλαζοκίτρινοι που έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την Ανόρθωση και την κορυφή.

Δεν λέει να… συνέλθει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού για άλλη μια φορά δεν έκανε καλή εμφάνιση. Παρουσίασε πολλές αδυναμίες και τώρα έρχονται τα πολύ δύσκολα, καθώς έχει μπροστά, όλο ντέρμπι. «Ψυχωμένη» η ομάδα του Κάμερον Τόσακ, έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και έμεινε «ζωντανή» για την εξάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βαλακάρι ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (57′, 68′) που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι στο 7′ για τον ΑΠΟΕΛ με Σάβιτς.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ορεξάτοι μπήκαν οι γαλαζοκίτρινοι και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών για να ανοίξουν το σκορ. Στο 7′ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σάβιτς έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούντκο και να φεύγει έξω. Στο 9′ ο Γέφτοβιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το φαλτσαριστό πλασέ που έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια.

Aν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, μετά από τις φάσεις των φιλοξενουμένων, δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια, και «χάλασε». Ο λόγος που έγινε αυτό  ήταν επειδή έγιναν πολλά λάθη και περισσότερο ημιτελείς προσπάθειες για γκολ σε ένα αργό τέμπο.

Όλα αυτά όμως, μέχρι το 40′ που «ξύπνησαν» οι δύο ομάδες. Σε εκείνο το λεπτό, ο Ιώαννου έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 41′ η Πάφος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Καμπράλ έδωσε στον Βα ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπέλετς.

Δύο λεπτά αργότερα, απείλησαν και πάλι οι γαλαζοκίτρινοι με τον Τάμαρι να κάνει το σουτ και να αναγκάζει τον Ρούντκο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ στο 43′.

Έτσι το… άγονο 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΕΛ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού ο Ντε Βινσέντι έδωσε στον Τάμαρι στο 56′, ο οποίος αν έκανε καλύτερο κοντρόλ θα έβγαινε φάτσα με τον Ρούντκο, αλλά στην επόμενη φάση το… πλήρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι με την Πάφο να βρίσκει αυτή τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ο Μιχαΐλοβιτς ανέτρεψε τον Καμπράλ και ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Βαλακάρι ανέλαβε την εκτέλεση και στο 57′ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Κάμερον Τόσακ.

Έντεκα λεπτά αργότερα, στο 58′ οι γηπεδούχοι άλλαξαν με άνεση την μπάλα στα καρέ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, και ο Φιλανδός με ένα τρομερό σουτ έγραψε το 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν αδιόρθωτοι αφού δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και για άλλη μια φορά έκαναν κακή εμφάνιση, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό τη σπουδαία νίκη, η Πάφος έφτασε τους 27 βαθμούς, άφησε τον ΑΠΟΕΛ στους 38, ενώ του στέρησε τη δυνατότητα να μειώσει από την κορυφή και την Ανόρθωση στο -2 (έχασε από τον Εθνικό).

Πάφος FC (Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Βαλεριάνος, Πανός (75′ Φόλμπρεχτ), Μπεσάρα, Βαλακάρι, Καμπράλ, Βα (83′ Ράκελς), Μπεριγκό (64′ Νέμετς)

Στον πάγκο: Πέτρου, Ανγκούλο, Αντωνίου, Φιλιώτης, Γουίλιαμς, Λελιούκιν

ΑΠΟΕΛ (Ουζουνίδης): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Βούρος, Ιωάννου, Γένσεν, Άλεφ (70′ Μακρής), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Γέφτοβιτς (64′ Βιντιγκάλ), Χαλένιους (59′ Πάβλοβιτς)

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Μάτιτς, Γιάκολις, Γουίλερ, Αλωνεύτης, Σιέλης

Κίτρινες: Σιρόκ, Λαφράνς, Πανός (6η) Βα (3η) / Βούρος, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς
Κόκκινες:

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top