Πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας: Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής

Πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας: Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής

Η πρωτοπόρος ομάδα του ΑΠΟΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 3-1 και έφτασε στους 41 βαθμούς στο Πρωτάθλημα Νέων U19 Α’ Κατηγορίας.

Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Σταύρος Γαβριήλ (18′ πεν., 32′ πεν.) και Ιωάννης Χατζηγιάννης (84′). Για τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, σκόραρε στο 16ο λεπτό με πέναλτι ο Ανδρέας Γιαλλούρης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ 1-3
ΕΝ Παραλιμνίου – Άρης 2-1
Νέα Σαλαμίνα – Αγία Νάπα 2-1
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ 2-2

Κυριακή
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Απόλλων 4-1
Ερμής Αραδίππου – Πάφος FC 2-2
Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΕΚ 0-1

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE