ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΦΟΝΟΣ: Καταζητείται ο 27χρονος Αλσαλάλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΦΟΝΟΣ: Καταζητείται ο 27χρονος Αλσαλάλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 27χρονος Μοχαμάντ Αλσαλάλ από τη Συρία καταζητείται από την Αστυνομία για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε στην οδό Ρηγαίνης στο κέντρο της Λευκωσίας, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/02).

Σε αστυνομική ανακοίνωση, σημειώνεται: "Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMAD ALSHALAL, 27 χρόνων από τη Συρία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λευκωσία. Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 4 είναι σχετικό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460".

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top