ΔΙΕΘΝΗ

Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις Βρετανοί που επέστρεψαν από το Diamond Princess

Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις Βρετανοί που επέστρεψαν από το Diamond Princess

Θετικοί στον κορωνοϊο τέσσερις Βρετανοί, την ώρα που η ανησυχία αυξάνεται για πανδημία.

Τέσσερις από τους Βρετανούς και Ιρλανδούς που επέστρεψαν το Σάββατο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας απομακρυνθεί με ειδική πτήση από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, βρέθηκαν θετικοί στις εξετάσεις για τον κορωνοϊό COVID-19.

Αυτά τα τέσσερα περιστατικά ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού επί βρετανικού εδάφους στα 13.

Οι τέσσερις ασθενείς προσβλήθηκαν ενώ βρίσκονταν στο κρουαζιερόπλοιο, που παραμένει αγκυροβολημένο στην Ιαπωνία, είπε ο επικεφαλής ιατρικός αξιωματούχος της Αγγλίας, καθηγητής Κρις Γουίτι.

Μεταφέρονται από τις υπό καραντίνα εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Arrowe Park στην περιοχή Γουίραλ της ΒΔ Αγγλίας σε εξειδικευμένα κέντρα ελέγχου λοιμώξεων του εθνικού συστήματος υγείας NHS.

Συνολικά 30 Βρετανοί και δύο Ιρλανδοί επιβάτες του Diamond Princess προσγειώθηκαν επί βρετανικού εδάφους χθες, έχοντας διαγνωστεί αρνητικοί στον κορωνοϊό πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top