ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντόπισε τις «ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ» ο Oυζουνίδης, αλλά δεν είναι «ΜΑΓΟΣ»…

Εντόπισε τις «ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ» ο Oυζουνίδης, αλλά δεν είναι «ΜΑΓΟΣ»…

Μετά την… θριαμβευτική νίκη επί του Απόλλωνα, στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη, πίστεψαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ότι η ομάδα τους μπήκε στην «κανονικότητα» των προηγούμενων χρόνων. 

Απογοητεύτηκαν οικτρά, πριν 4 μέρες, από την τραγική απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με την Βασιλεία, όπου «θάφτηκαν» στο ΓΣΠ, οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Ληγκ.

Χτες είδαν την ομάδα τους, να δέχεται την 5η ήττα στο πρωτάθλημα. Δεν έχασε με… κατεβασμένα τα χέρια από την Πάφο, αφού πριν δεχθεί το πρώτο γκολ, απόλεσε σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί.

Όμως πάλι δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ, που θέλουν να βλέπουν και τους γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα πετύχει ότι και τα 7 προηγούμενα χρόνια. Ούτε «έβγαλε» στο γήπεδο το μέταλλο και τη νοοτροπία του πρωταθλητή.

Στα τελευταία δυο παιχνίδια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λογικά συνειδητοποίησε/εντόπισε, ποιες είναι οι σοβαρές «παθογένειες» της ομάδας. Όμως, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, να καταφέρει να τις «γιατρέψει» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το γράψαμε κι άλλες φορές, στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών στον Αρχάγγελο, είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που η ομάδα δεν μπορεί να ρολάρει και να σταθεροποιήσει την απόδοση της.

Φανταστείτε μια εταιρία, που αλλάζει διευθυντή, κάθε δυο-τρεις μήνες. Μπείτε απλώς στη θέση των υπαλλήλων της. Μέχρι να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία και τι ζητά απ΄ αυτούς ο ένας διευθυντής, «τσουπ» τους ανακοινώνουν ότι τον διαδέχεται κάποιος άλλος.

Κάπως έτσι λογικά, θα νιώθουν οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ, στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για όσους το ξέχασαν η ομάδα άρχισε με Τραμετσάνι, τον οποίο διαδέχθηκε ο Γερμανός Ντολ.

Μετά μπήκε υπηρεσιακός για μερικές εβδομάδες ο Χατζηλούκας, ο οποίος παρέδωσε την σκυτάλη στον Νορβηγό Κόρε Ιγκερμπίχτσεν.

Πριν δυο εβδομάδες ανέλαβε το «χαρτοφυλάκιο» ο γνώριμος Μαρίνος Ουζουνίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top