Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Μία σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο δρόμο μεταξύ Σταλίδας και Χερσονήσου στην Κρήτη. Γυναίκα περίπου 50 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταδίδει το neakriti.gr η γυναίκα που βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της, προσπάθησε να το σταματήσει από την πίσω πλευρά όταν αυτό άρχισε να κινείται -πιθανότατα- επειδή δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο.

Στην προσπάθεια της ωστόσο φαίνεται πως παρασύρθηκε και τελικά κατέληξε αφήνοντας την τελευταία της πνοή δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE