Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Μία σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο δρόμο μεταξύ Σταλίδας και Χερσονήσου στην Κρήτη. Γυναίκα περίπου 50 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταδίδει το neakriti.gr η γυναίκα που βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της, προσπάθησε να το σταματήσει από την πίσω πλευρά όταν αυτό άρχισε να κινείται -πιθανότατα- επειδή δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο.

Στην προσπάθεια της ωστόσο φαίνεται πως παρασύρθηκε και τελικά κατέληξε αφήνοντας την τελευταία της πνοή δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE