Ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στην Λέσβο - Τι λένε πηγές από το νησί

Ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στην Λέσβο - Τι λένε πηγές από το νησί

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα τα «Νέα της Λέσβου», το βράδυ της Τρίτης (25/02) τέθηκαν σε συναγερμό οι υπηρεσίες Υγείας στο νησί της Λέσβου, καθώς εξετάζονται δύο ύποπτα περιστατικά, μητέρα και παιδί, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού που ομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνεται, το παιδί είχε ταξιδέψει προ ολίγων ημερών στην Ιταλία. Το νοσοκομείο Μυτιλήνης προέβη σε όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και διενέργησε τις απαιτούμενες εξετάσεις. Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα γίνουν από το Ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται νεότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διάφορες πηγές από το νησί της Λέσβου δηλώνουν ότι ενδεχομένως αυτό να είναι μια κίνηση αντιπερισπασμού για τις μαινόμενες διαμαρτυρίες που αφορούν την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE