ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με το μαχαίρι στα δόντια η Κυρία, ψάχνει… αντίδραση η Νέα Σαλαμίνα!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με το μαχαίρι στα δόντια η Κυρία, ψάχνει… αντίδραση η Νέα Σαλαμίνα!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Κυρίαρχη και αποφασισμένη για πρόκριση η Ανόρθωση που προηγείται με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας χάρη σε γκολ του Ντούρις από το 3′. Το πρώτο ματς στο «Παπαδόπουλος» είχε λήξει 1-1.

Αποφασισμένη για την νίκη – πρόκριση μπήκε η Ανόρθωση στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αμμόχωστος» και επιβλήθηκε από νωρίς της Νέας Σαλαμίνας.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χριστοφή έκανε την μπαλιά και ο Ντούρις με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ εν μέσω αποθέωσης! Μέχρι το 9′ οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου απείλησαν άλλες δύο φορές με Χριστοφή και Οκριασβίλι όμως οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο.

Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει μετά το δεκάλεπτο όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο. Στο 28ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά οι ερυθρόλευκοι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαριάνοβιτς να σταματά στο δοκάρι του Λόρια!

Δέκα λεπτά μετά η Ανόρθωση απάντησε στα δοκάρια μετά από εντυπωσιακό πλασέ του Οκριασβίλι από αριστερά ενώ στο 41′ απείλησε ξανά με σουτ του Μαργκάσα από την περιοχή όμως ο Κίσσας απέκρουσε.

Ένα σουτ του Μαριάνοβιτς ήταν πολύ άστοχο στο 44′ και το 1-0 για την Κυρία παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top