ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καραντίνα γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καραντίνα γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τέθηκε σε καραντίνα Ελληνοκύπρια, η οποία ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν παρουσιάζει συμπτώματα, ωστόσο προληπτικά θα παραμείνει στην απομόνωση, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της μιας και όπως έχει γίνει γνωστό η ασθένεια μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και 14 μέρες να εμφανίσει συμπτώματα.

Η γυναίκα αναμένεται να περάσει από όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.