ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καραντίνα γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καραντίνα γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τέθηκε σε καραντίνα Ελληνοκύπρια, η οποία ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν παρουσιάζει συμπτώματα, ωστόσο προληπτικά θα παραμείνει στην απομόνωση, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της μιας και όπως έχει γίνει γνωστό η ασθένεια μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και 14 μέρες να εμφανίσει συμπτώματα.

Η γυναίκα αναμένεται να περάσει από όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE