Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική ο Κόρε: «Μετά τα όσα έγιναν…»

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική ο Κόρε: «Μετά τα όσα έγιναν…»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική του καριέρα μετά από όσα έγιναν με τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά: 

Αρχικά είπε: «Είχα μια πρόταση μετά το τέλος της συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ, από ομάδα εκτός Ευρώπης και για μένα και την οικογένειά μου ήταν κάτι πολύ αβέβαιο γι’ αυτή την στιγμή. Μετά από όσα έγιναν τελευταίως, πρέπει να σκεφτώ αν πρέπει να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο ή αν πρέπει να εξελιχθώ και να βρω μια δουλειά λίγο πιο προβλέψιμη».

Όπως ο ίδιος δήλωσε, η γυναίκα του έχει παραιτηθεί για να έρθει και να εγκατασταθεί στην Κύπρο, έτσι και οι δύο είναι άνεργοι: «Χρειάζεται να αφιερώσουμε λίγο καιρό για να σκεφτούμε την επόμενη μας επιλογή».

Για το αν έχει κάποια πρόταση από τη Νορβηγία: «Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση από σύλλογο της Νορβηγίας».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE