ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του ο Γραμμόζης

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του ο Γραμμόζης

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ένας από τους Έλληνες προπονητές που πραγματοποιούν καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ντάρμσταντ, με την οποία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο 41χρονος οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην παραμονή, αφού την έχει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Bild», ο Γραμμόζης ήθελε ένα πολυετές συμβόλαιο, ωστόσο η Ντάρμσταντ του προσέφερε μονοετή επέκταση, κάτι το οποίο δεν το δέχθηκε ο ίδιος.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση εντός αποδυτηρίων, αφού ο νεαρός προπονητής είχε κερδίσει τους πάντες με την παρουσία και τα αποτελέσματά του.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top