ΠΑΡΑ-THEMA

Europa League: Επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στην παράταση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο

Europa League: Επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στην παράταση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο

Τη μεγαλύτερη νίκη-πρόκριση στην ιστορία του πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης 27/2 ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με 2-1 της Άρσεναλ μέσα στο «Emirates» και εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.


 Οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν την ήττα τους με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστειλαν αρχικά τον αγώνα στην παράταση με το γκολ του Σισέ στο 53` και παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 113` με τον Ομπαμεγιάνγκ και είχε αυτή στο χέρι την πρόκριση, πήραν την πρόκριση με γκολ του Ελ Αραμπί στην εκπνοή.
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πραγματικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν τη βραδιά. Δεν ξέρουμε αν είναι η πιο σημαντική νίκη. Είναι ιδιαίτερη, γιατί σημαίνει την πρόκριση στους "16". Θέλαμε να το πετύχουμε και για το πρεστίζ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα μας κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι σημαντικό, γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας και το σύλλογό μας. Δεν ξέρουμε που θα σταματήσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
 
«Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν σταματάμε. Ήταν μια μεγάλη νίκη, μια τεράστια πρόκριση», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Τους είπαμε να έρθουν εδώ να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Πριν το ματς είχα πει στον προπονητή θα κερδίσουμε. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Ήταν μια μεγάλη νίκη και μαζί με 6.000 οπαδούς μας ήταν μια ονειρική βραδιά».

 

Για όλη την αθλητική επικαιρότητα πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top