Kύριε Πρόεδρε: Δεν σας είπε ΚΑΤΙ ο Χάρης για το “ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ”…

Kύριε Πρόεδρε: Δεν σας είπε ΚΑΤΙ ο Χάρης για το “ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ”…

Μπήκα στο φωτορεπορτάζ της χθεσινής παρουσίασης του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Γιόχαν Βάλεμ, αλλά δεν είδα πουθενά τον Χάρη Λοϊζίδη. 

Τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος είναι πολυάσχολος και δικαιολογείται να λείψει και από καμιά εκδήλωση.

Περίμενα πάντως ότι στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, θα έκανε έστω μια μικρή αναφορά, σε σχέση με το “κουτσομπολιό” που άκουσαν οι Ισπανοί και ασχολήθηκαν με το κυπριακό φουτμπόλ.

Μάλλον δεν του είπε κάτι, ο στενός του συνεργάτης, ύστερα απο την προχθεσινή του εμφάνιση στην τηλεόραση.

Πάντως, όσοι αγωνιούμε για το μέλλον του ποδοσφαίρου, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ο “Βασιλιάς” Γεώργιος, υπογράμμισε στην ομιλία του, ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο παραμένει ισχυρό και ζωντανό, παρά τα όσα βγαίνουν στον αέρα τον τελευταίο καιρό (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρη την ομιλία του).

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE