ΔΙΕΘΝΗ

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 34 οι νεκροί - Πού αλλού βρέθηκαν κρούσματα

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 34 οι νεκροί - Πού αλλού βρέθηκαν κρούσματα

Ο αριθμός των νεκρών από την επιδημία του νέου κορωνοϊού στην Ιταλία αυξήθηκε σε 34 (+5) τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (01/03) η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της χώρας, με τον αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται σε 1.694. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, 83 άνθρωποι έχουν αναρρώσει.

Στη Γαλλία δύο παιδιά ηλικίας 1 και 5 ετών και η μητέρα τους 27 ετών μολύνθηκαν από τον ιό και νοσηλεύονται μαζί στο Στρασβούργο, στην ανατολική Γαλλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Όλοι τους προέρχονται από τον νομό του Άνω Ρήνου, διευκρίνισε η περιφέρεια, κάνοντας λόγο για τέσσερα επιπλέον κρούσματα του Covid-19 στην Αλσατία. Η τέταρτη ασθενής είναι μια γυναίκα ηλικίας 32 ετών, η σύντροφος ενός 36χρονου που νοσηλεύεται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδα στο Στρασβούργο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Λομβαρδία, στη βόρεια Ιταλία.

Στη Γαλλία, ένα παιδί 9 ετών συγκαταλέγεται ήδη μεταξύ μιας ομάδας Βρετανών, στις αλπεις, στους οποίους μετέδωσε τον Covid-19 ένας συμπατριώτης τους, που είχε ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη.

Οι υγειονομικές αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας ανακοίνωσαν σήμερα το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, σε έναν Ιταλό τουρίστα που βρισκόταν σε επίσκεψη στη χώρα.

Ο ασθενής τέθηκε σε απομόνωση σε ένα νοσοκομείο κοντά στην πρωτεύουσα Σάντο Ντομίνγκο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ραφαέλ Σάντσες, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου. Αλλος ένας τουρίστας από τη Γαλλία παρακολουθείται στο νοσοκομείο εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για τον Covid-19.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top