Γένσεν: «Το ΑΠΟΕΛ έχει παράδοση στα πλέι-οφ, στα παιχνίδια έξι βαθμών – Δεν θα μας στοιχίσουν οι δύο χαμένοι βαθμοί»

Γένσεν: «Το ΑΠΟΕΛ έχει παράδοση στα πλέι-οφ, στα παιχνίδια έξι βαθμών – Δεν θα μας στοιχίσουν οι δύο χαμένοι βαθμοί»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Μάικ Γένσεν.

Αναλυτικά:

“Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ καλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, κατεβάσαμε στροφές και δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε.

Το ΑΠΟΕΛ έχει παράδοση στα πλέι-οφ, στα παιχνίδια έξι βαθμών. Πιστεύουμε στην ομάδα, στους εαυτούς μας και δεν θεωρώ ότι θα μας στοιχίσουν οι δύο βαθμοί που χάθηκαν σήμερα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE