ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιθετική «αφλογιστία», το ζητούμενο και τα θετικά…

Η επιθετική «αφλογιστία», το ζητούμενο και τα θετικά…

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια στο «αιώνιο» ντέρμπι και τα πράγματα όσον αφορά στη μεταξύ τους διαφορά, αλλά και σε αυτή της Ανόρθωσης, έμειναν τα ίδια, με τους πράσινους να «πατούν» κορυφή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν πολλά πράγματα με την εμφάνιση τους. Μπήκαν δυνατά, έλεγχαν τον ρυθμό και μπορούσαν να σκοράρουν, ωστόσο, για 4ο σερί ματς έμειναν «άσφαιροι» και πρέπει να βρεθεί ένα… γιατρικό στην επιθετική «αφλογιστία».

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε κάποια φάση ήρθε η κούραση και για αυτό έπεσε ο ρυθμός τους, στην επανάληψη. Παρόλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν πάθος και… θύμισαν ξανά ομάδα. Τώρα, το ζητούμενο είναι να έχουν συνέχεια, αλλά και το να έρθουν τα αποτελέσματα. Δηλαδή οι νίκες.

Πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση, σε ένα κομβικό σημείo. Aκολουθούν δύσκολα ματς και χρειαζόταν αυτή η παρουσία. Η ψυχολογία τώρα θα αλλάξει και η αυτοπεποίθηση θα επανέλθει στους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα, χωρίς τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο μέσα από τις προπονήσεις.

Εν κατακλείδι, ο ΑΠΟΕΛ, κρατάει την εμφάνιση, το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες, ενώ θα πρέπει να «σβήσει» το πρόβλημα στην επίθεση. Πετάει επίσης και την αρνητική εξέλιξη με τον Μπιορν Σιγκούρνταρσον, ο οποίος ήρθε και δεν… ακούμπησε, αγωνιζόμενος μόνο 45 λεπτά, καθώς περνάει την πόρτα του χειρουργείου, έπειτα από δική του επιθυμία, και οι γαλαζοκίτρινοι του έδωσαν άδεια άνευ απολαβών.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top