ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΝΤΡΑ Δήμου Λευκωσίας και πορτοκαλί για την πλατεία Ελευθερίας: «’Ευχαριστούμε’ για το σεβασμό»-«Γιοφύρι της Άρτας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΟΝΤΡΑ Δήμου Λευκωσίας και πορτοκαλί για την πλατεία Ελευθερίας: «’Ευχαριστούμε’ για το σεβασμό»-«Γιοφύρι της Άρτας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δήμος Λευκωσίας με ανακοίνωση του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τα γκράφιτι των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στην πλατεία Ελευθερίας μετά την πορεία τους για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Απάντησαν σε έντονο ύφος οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ.

Μετά την πορεία που έκαναν οι πορτοκαλί στο κέντρο της Λευκωσίας προς το οδόφραγμα Λήδρας ο Δήμος Λευκωσίας εξέφρασε με ανακοίνωση και φωτογραφίες την δυσαρέσκεια του για τα γκράφιτι στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας. Λίγη ώρα αργότερα οι πορτοκαλί με ανακοίνωση τους απάντησαν τονίζοντας πως ήδη η πλατεία ήταν γεμάτη σκουπίδια και ακαθαρσίες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας:

«Ευχαριστούμε» τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το σεβασμό που επιδεικνύουν για την πόλη τους

Κατά την χθεσινή πορεία οπαδών του ΑΠΟΕΛ προς το οδόφραγμα της οδού Λήδρας, ορισμένοι οπαδοί προφανώς καλυμμένοι και προστατευμένοι από άλλα άτομα, θεώρησαν ορθό να γράψουν μηνύματα (γκράφιτι) στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας.

Αυτό συνέβηκε παρά το γεγονός ότι η πορεία συνοδεύονταν από αστυνομική δύναμη.

Συνεργεία του Δήμου έχουν από νωρίς το πρωί αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ο Δήμος Λευκωσίας καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια οπαδών του ΑΠΟΕΛ και καλεί όλα τα οργανωμένα σύνολα της πόλης και όλους τους πολίτες να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Λευκωσίας θα ήθελε να τονίσει ότι οι πράξεις ορισμένων ασυνείδητων αυξάνουν εκπληκτικά το κόστος συντήρησης της πόλης, το οποίο καλούνται να πληρώσουν όλοι οι πολίτες. Οι υπηρεσίες του Δήμου καθημερινά ασχολούνται με την αντιμετώπιση ζημιών σε χτυπημένους πασσάλους, σε παγκάκια και καλάθους απορριμμάτων, με την αφαίρεση γκράφιτι, αφισών και αυτοκόλλητων επιγραφών και με καθαρισμούς πεζοδρομίων και άδειων οικοπέδων στις γειτονιές από άχρηστα και ογκώδη αντικείμενα, για να επανεμφανιστούν, δυστυχώς, τα ίδια προβλήματα την επόμενη μέρα.

Η απάντηση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:

Μένουμε πραγματικά έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας που κατηγορεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για ένα μεμονωμένο περιστατικό, ίσως να βρισκόμαστε στον αόρατο φακό! Περνώντας από το Γιοφύρι της Άρτας… μας συγχωρείτε από την Πλατεία Ελευθερίας εννοούμε, προς το οδόφραγμα της Οδού Λήδρας νομίζαμε πως μπαίναμε στον Κοτσιάτη, από τα σκουπίδια και την ακαθαρσία στους δρόμους. Επίσης, το κέντρο της Λευκωσίας έμοιαζε περισσότερο με το κέντρο της Ισλαμαμπάτ, αφού οι Κύπριοι στους δρόμους και στις καφετέριες δεν ξεπερνούσαν τους… δέκα! Οι καταστηματάρχες της Οδού Λήδρας, οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι με την κατάσταση που επικρατεί, μας χειροκροτούσαν. Ας τα δει όλα αυτά ο Δήμος και μετά να βγάζει ανακοινώσεις εντυπωσιασμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top