ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Με την λογική του αγαπητού Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Με την λογική του αγαπητού Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και στέλνει μήνυμα στον Χριστόφορο Τορναρίτη και όχι μόνο.

Η ανάρτηση του:

Ο Ολυμπιακός έχασε επειδή δεν μας έκανε ούτε ευκαιρία όπως δεν θα κάνει ούτε την επόμενη εβδομάδα,(1-2),το πιο πιθανόν είναι θα ξαναχάσει ο Ολυμπιακός, επιθέσεις μόνο αριστερά,αν είμαστε σε φόρμα θα είμαστε ανίκητοι.Με την λογική του αγαπητού κ.Χριστόφορου Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Πειραιώς έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες. Η φάση στο 44′ δεν δίνεται επειδή ποδόσφαιρο παίζουμε και όχι μπαλέτο όπως λέει και ο Κέρκεζ και στην φάση του πέναλτι μας ο Βινίσιους ούτε καν διαμαρτυρήθηκε όταν άγγιξε το γόνατο. Μιλάμε για την by far πιο αδικημένη ομάδα αυτά τα 2 χρόνια, την ομάδα με τους περισσότερους χαμένους πόντους, τις περισσότερες κίτρινες, κόκκινες και πέναλτι εναντίον και τα μη καταλογισμένα πέναλτι υπέρ. Για να κερδίσεις θα πρέπει πρώτα να χάσεις Χριστόφορε,δικό σου. Fail again, fail better. Η ΕΝΠ και ο Ολυμπιακός μπορούνε για άλλες καταστάσεις του χρόνου. Ο Τορναρίτης και ο Καραβίδας μου αρέσουν, σέβομαι όποιον είναι νικητής και εμείς δεν έχουμε αρκετούς, αν πάρει η ΕΝΠ λίγα από τα στοιχεία τους, μπορεί και Ευρώπη, αυτές οι συνθήκες στην ΕΝΠ ΔΕΝ θα είναι παντοτινές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top